1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Giants engine 7.0.0 has stopped working

Discussion in 'FS 2017' started by Jompen, Dec 8, 2017.

  1. Jompen

    Jompen New Member

    Hi!

    So i've tried for the last 3 hours to try and get my game to launche.
    I just cleared out my modfolder to make space for my friends server mods.
    But when i try to launch the game i just get to the first loading screen.
    And then a new windows opens and tells me that giant engine 7.0.0 has stopped working.

    And yes i have the lated grafics drivers and my windows is up to date.
    For some reason my game launches fine without mods.
     
  2. Enzosnext

    Enzosnext Administrator Staff Member SOB Modding

    I would check that the your friends mods are the latest versions as one of those might be stopping your game from loading.
    I would also check with them which patch they are running too as they might be running on an older patch for this reason
     
  3. Jompen

    Jompen New Member

    The problem is that my log files isn't showing any errors.
    So i'll just have to add one by one untill i find the one that stops my game then.
     
  4. Enzosnext

    Enzosnext Administrator Staff Member SOB Modding

    yes,
    sometimes mods will do this where they stop the game from loading which can be the result of an old version or an installed DLC, only why to find this out for sure is to try one at a time
     
  5. Jompen

    Jompen New Member

    For some reason there was something wrong with the "all mods" file from the dedicated server. So all the mods in the zip file turned out to be bad. After download every single one, one by one the game finally started.

    Thanks for the replys Enzosnext :)
     
    Enzosnext likes this.
  6. Enzosnext

    Enzosnext Administrator Staff Member SOB Modding

    Anytime dude, glade to hear that you managed to solve your problem
     
    Jompen likes this.

Share This Page